+32 14 51 80 60 info@automation-europe.net

Een jetonautomaat huren

Contacteer ons voor een offerte

N

Geavanceerde technologie

N

Gebruiksvriendelijke automaten

N

Eigen productie

Een jetonautomaat huren

Wilt u indruk maken op uw klanten door een jetonautomaat te huren? Deze revolutionaire betaalervaring stelt klanten in staat snel en gemakkelijk te betalen. Bij Automation Europe zien wij toekomst in onze jetonautomaat die u kan huren bij ons. Met zijn futuristische design en technologie trekt hij onmiddellijk de aandacht van uw klanten.

De voordelen van een jetonautomaat

De voordelen van het huren van een jetonautomaat zijn eindeloos. Ten eerste kunnen uw klanten gebruikmaken van contactloze betalingstechnologieën, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen betalen. Dit vermindert de wachttijden in uw winkel of horecazaak, en verhoogt de klanttevredenheid. Wenst u liever een muntautomaat waar u uitsluitend met munten kan betalen? Dat kan natuurlijk ook! Ontdek al onze verschillende automaten en systemen.

VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

De voordelen van een betaalautomaat in uw carwash

Onze geavanceerde betaalautomaat voor in uw carwash biedt ontzettend veel voordelen en deze sommen wij graag voor u op:

  • Veilig betalen
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Flexibele integratie
  • Betrouwbaar

Veiligheid in ons bedrijf staat helemaal bovenaan, en daarom hebben wij robuuste beveiligingsmaatregelen ingebouwd om ervoor te zorgen dat contante en niet contante betalingen veilig worden verwerkt. Uw klanten kunnen bij ons dus met een gerust hart betalen in onze betaalautomaat voor cash, wetende dat hun gegevens veilig zijn. Daarnaast geven sommige klanten steeds de voorkeur aan contante betalingen en dankzij onze automaten biedt u hun het gemak dat ze zoeken. Onze betaalautomaten voor verschillende bedrijven passen perfect bij de unieke behoeften van uw carwash!

 

Verover de toekomst met een jetonautomaat. U kan vandaag nog een jetonautomaat huren of kopen door een offerte aan te vragen. Zo zet u uw bedrijf op de kaart als een trendsetter in de branche. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen. Stuur een e-mail naar info@automation-europe.net.