+32 14 51 80 60 info@automation-europe.net

Een betaalautomaat voor in uw wassalon

Contacteer ons voor een offerte

N

Geavanceerde technologie

N

Gebruiksvriendelijke automaten

N

Eigen productie

Een betaalautomaat voor in uw wassalon

Vereenvoudig makkelijk uw betalingen met een betaalautomaat in uw wassalon. Bij Automation Europe begrijpen wij dat uw wassalon soepel en efficiënt moet draaien, terwijl u een uitstekende klantenservice blijft aanbieden. Daarom introduceren wij dit betaalsysteem voor in uw wassalon, dat speciaal ontworpen is om betalingen probleemloos en eenvoudig te laten verlopen.

Ga voor deze vorm van betalen

Met onze betaalautomaat maakt u betalingen in uw wassalon eenvoudig en veilig. Dankzij ons ruim aanbod aan betaalautomaten hebben we voor elk wat wils. Neem vandaag nog contact met ons op en ga voor deze vorm van betalen met onze betaalautomaat in uw wassalon. Vraag eenvoudig uw offerte bij ons aan door een e-mail te sturen naar info@automation-europe.net.

 

VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Zelfservice met een betaalautomaat in uw wassalon

Ons betaalsysteem op maat is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Klanten kunnen namelijk makkelijker door het betaalproces navigeren, waardoor ze snel en moeiteloos hun betaling kunnen voltooien.

Ons betaalsysteem voor in uw wassalon is uitermate geschikt voor de zelfservice wasserette. U koppelt dit betaalsysteem aan de wasmachine- en drogers in uw wassalon en samen beslissen we de prijzen die de gebruikers zullen betalen voor het wassen en drogen.

Minimaliseer wachttijden met dit betaalsysteem voor in uw wassalon en laat uw klanten tijd besparen. U kan ervoor kiezen om onze betaalautomaten te huren of aan te kopen. Onze betaalautomaten hebben ook verschillende betalingsmogelijkheden. De gebruiker kan naast contant betalen, ook betalen met credit- en debetkaarten of kiezen voor mobiele betalingen en contactloze transacties.