+32 14 51 80 60 info@automation-europe.net

Betaalautomaat voor uw wassalon

Contacteer ons voor een offerte

N

Veilig betalen

N

Gebruiksvriendelijke automaten

N

Eigen productie

Vereenvoudig de betalingen met een betaalautomaat in uw wassalon. Bij Automation Europe begrijpen wij dat uw wassalon soepel en efficiënt moet draaien, terwijl u een uitstekende klantenservice blijft aanbieden. Daarom introduceren wij dit betaalsysteem voor in uw wassalon, dat speciaal ontworpen is om betalingen probleemloos en eenvoudig te laten verlopen.

Zelfservice met een betaalautomaat in uw wassalon

Onze betaalsystemen op maat zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Klanten kunnen namelijk makkelijker door het betaalproces navigeren, waardoor ze snel en moeiteloos hun betaling kunnen voltooien. Ons betaalsysteem is uitermate geschikt voor in een wassalon dat op zelfservice draait, zowel voor betalen met cash als kaart. U koppelt dit betaalsysteem aan de wasmachine- en drogers in uw wassalon en minimaliseert zo wachttijden. U kan ervoor kiezen om onze betaalautomaten te huren of aan te kopen. Onze betaalautomaten hebben ook verschillende betalingsmogelijkheden. De gebruiker kan naast contant betalen, ook betalen met credit- en debetkaarten of kiezen voor mobiele betalingen en contactloze transacties. Op die manier zorgt u ervoor dat echt iedereen terecht kan in uw wassalon, van buurtbewoners en studenten tot toeristen.

 

Bent u op zoek naar een betaalautomaat om in uw wassalon te zetten?

Ga voor deze vorm van betalen

Met onze betaalautomaat maakt u betalingen in uw wassalon eenvoudig en veilig. Dankzij ons ruim aanbod hebben we een betaalsysteem dat voor iedereen past. Neem vandaag nog contact met ons op en ga voor deze vorm van betalen met onze betaalautomaat in uw wassalon. Vraag eenvoudig uw offerte bij ons aan door een e-mail te sturen naar info@automation-europe.net.