+32 14 51 80 60 info@automation-europe.net

Een betaalsysteem op maat

Contacteer ons voor een offerte

N

Geavanceerde technologie

N

Gebruiksvriendelijke automaten

N

Eigen productie

Betaalsysteem op maat

Bent u op zoek naar een betaalsysteem op maat van in uw bedrijf of voor op evenementen? Automation Europe biedt betaaloplossingen voor elke sector. Ga voor een uniek en toekomstgericht betaalsysteem op maat en help klanten verder vanop afstand. Ontdek bij ons de betaalsystemen die u nodig heeft.

Vraag uw offerte aan

VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Kies voor een betaalsysteem op maat van uw bedrijf

Heeft u maar een beperkte ruimte om uw betaalautomaat neer te zetten? Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen specifieke behoeften heeft en daarom bieden we telkens een betaalsysteem aan dat perfect is afgestemd op uw bedrijf. Bij ons kan u kiezen of u uw klanten laat betalen met een cashless betaalsysteem of contant.

Als u kiest voor een cashless betaalautomaat hoeven uw klanten niet met wisselgeld om te gaan en betaalt de klant steeds gepast. Uw klanten hoeven geen extra ritjes te maken naar de bank om wisselgeld in te slaan of eindeloos te zoeken naar geldautomaten om toch maar genoeg cash op zak te hebben.

Of u nu een winkelcentra heeft, een softwarebedrijf runt of een dienstverlener bent, wij bieden met ons betaalsysteem een oplossing aan voor iedereen..