+32 14 51 80 60 info@automation-europe.net

Een gesloten betaalsysteem

Contacteer ons voor een offerte

N

Geavanceerde technologie

N

Gebruiksvriendelijke automaten

N

Eigen productie

Een gesloten betaalsysteem

Bij Automation Europe bieden wij u een veilige en efficiënte oplossing waarmee u transacties intern kunt verwerken met een gesloten betaalsysteem. Versnel en vereenvoudig uw bedrijfsbetalingen en geniet van verschillende voordelen binnen uw bedrijf. Ons gesloten betaalsysteem is ontworpen om kosten te verlagen en veiligheid bij betalingen te verbeteren.

Ontdek onze systemen

Ons gesloten betaalsysteem is ontworpen om u te helpen de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze betaalsystemen in elkaar zitten. Heeft u nog een dringende vraag voor ons? Stuur dan een e-mail naar info@automation-europe.net.

VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

De voordelen van een gesloten betaalsysteem

Met ons gesloten betaalsysteem geniet u van de volgende voordelen:

  • U kiest voor snelheid en gemak;
  • Er is meer veiligheid en controle;
  • U kiest voor efficiënte rapportages en analyses;
  • U verhoogt de klanttevredenheid.

Dankzij onze betaalautomaat kunnen uw betalingen namelijk sneller en makkelijker worden afgehandeld. Uw medewerkers of klanten kunnen met een eenvoudige en snelle transactie hun aankopen doen, zonder gedoe met contant geld. Zo bespaart u tijd en verhoogt u de productiviteit dankzij onze betaalautomaat voor bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een betaalautomaat nodig voor in uw wassalon? Dat kan natuurlijk ook perfect.