+32 14 51 80 60 info@automation-europe.net

Een betaalautomaat voor in uw carwash

Contacteer ons voor een offerte

N

Geavanceerde technologie

N

Gebruiksvriendelijke automaten

N

Eigen productie

Een betaalautomaat voor in uw carwash

Wilt u graag een betaalautomaat plaatsen in uw carwash? Bij Automation Europe begrijpen wij maar al te goed dat uw carwashbedrijf soepel en efficiënt moet draaien, terwijl u tegelijkertijd een uitstekende klantenservice wilt bieden. Met onze betrouwbare en vriendelijke betaalautomaat helpt u uw klanten snel en moeiteloos hun wasbeurten in uw carwash te betalen.

Til uw carwash naar een hoger niveau

Maak het betalen voor uw klanten eenvoudig met onze betaalautomaat in uw carwash! U maakt betalingen voortaan eenvoudig, snel en veilig voor zowel u als uw klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze betaalautomaat uw carwash naar een hoger niveau kan tillen. Ontdek daarnaast ook onze lockers die u kan inzetten om kostbare bezittingen van uw klanten veilig op te bergen. Vraag eenvoudig uw offerte bij ons aan door een e-mail te sturen naar info@automation-europe.net.

VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

De voordelen van een betaalautomaat in uw carwash

Onze geavanceerde betaalautomaat voor in uw carwash biedt ontzettend veel voordelen en deze sommen wij graag voor u op:

  • Veilig betalen
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Flexibele integratie
  • Betrouwbaar

Veiligheid in ons bedrijf staat helemaal bovenaan, en daarom hebben wij robuuste beveiligingsmaatregelen ingebouwd om ervoor te zorgen dat contante en niet contante betalingen veilig worden verwerkt. Uw klanten kunnen bij ons dus met een gerust hart betalen in onze betaalautomaat voor cash, wetende dat hun gegevens veilig zijn. Daarnaast geven sommige klanten steeds de voorkeur aan contante betalingen en dankzij onze automaten biedt u hun het gemak dat ze zoeken. Onze betaalautomaten voor verschillende bedrijven passen perfect bij de unieke behoeften van uw carwash!