+32 14 51 80 60 info@automation-europe.net

Een betaalautomaat huren

Contacteer ons voor een offerte

N

Geavanceerde technologie

N

Gebruiksvriendelijke automaten

N

Eigen productie

Een betaalautomaat huren

Staat u op het punt om een betaalautomaat te huren waar u met cash kan betalen voor uw bedrijf of evenement? Bij Automation Europe kan u kiezen om tijdelijk een cash of cashless betaalautomaat te huren en terug te brengen wanneer u deze niet meer nodig heeft. Zo hoeft u geen grote aankoop te doen en kan u uw bedrijf toch voorzien van de verhuur van een geavanceerde betaalautomaat.

Een betaalautomaat huren om verschillende betaalmethoden aan te bieden

Wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om moeiteloos te betalen, waar ze ook zijn? Huur nu een betaalautomaat en boost uw onderneming. Of u nu een winkelcentra heeft, eigenaar bent van een softwarebedrijf, of een evenement moet organiseren, onze betaalautomaat is speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Wij begrijpen dat elke transactie telt.

Bij de verhuur van onze moderne en geavanceerde betaalautomaten kan u verschillende betaalmethoden accepteren, zoals debet- en creditkaarten, contactloze betalingen en mobiele betalingen. Daarnaast kan u ook een betaalautomaat voor cash huren, zodat u uw klanten ook de mogelijkheid geeft om contant te betalen. Bent u meer geïnteresseerd in het huren van een jetonautomaat? Dat kan natuurlijk ook! Plaats hem bijvoorbeeld in uw wassalon en laat klanten tijd besparen door een lange wachtrij te vermijden.

VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Huren of kopen?

Waarom zou u een betaalautomaat voor cash huren in plaats van er een te kopen? Er zijn verschillende voordelen bij het huren die u zullen overtuigen, zoals:

  • Het is een kosteneffectieve oplossing;
  • Het heeft lage maandelijkse huurkosten die aansluiten op uw budget;
  • Het omvat technische ondersteuning bij onze service.

Daarnaast biedt de verhuur van een betaalautomaat ook flexibiliteit om u aan te passen aan de veranderende behoeften van uw bedrijf. Onze betaalautomaten voor bedrijven zijn uitgerust met de nieuwste technologie en veiligheidsfuncties. Daarnaast voldoen onze betaalautomaten ook aan de hoogste beveiligingsnormen om gevoelige informatie van uw klanten te beschermen, wat bij de verhuur of verkoop ervan erg belangrijk is. Bovendien zijn betaalautomaten eenvoudig in gebruik door de intuïtieve interface die geen technische kennis vereist. Maak daarnaast ook de investering in een wisselautomaat voor een slimme verwerking van contant geld.

 

Bent u meer geïnteresseerd in het huren van een betaalautomaat voor cash? Wacht niet langer en geef uw bedrijf de betalingsmogelijkheden die het verdient. Neem contact met ons op en ontdek hoe de verhuur van betaalautomaten uw bedrijf naar nieuwe hoogtes kan brengen. Samen zorgen we ervoor dat betalen een fluitje van een cent wordt! Vraag uw offerte aan bij ons door een e-mail te sturen naar info@automation-europe.net.