+32 14 51 80 60 info@automation-europe.net

Een betaalautomaat voor in uw bedrijf

Contacteer ons voor een offerte

N

Geavanceerde technologie

N

Gebruiksvriendelijke automaten

N

Eigen productie

Een betaalautomaat voor in uw bedrijf

In de snelle wereld van vandaag is het cruciaal om voorop te blijven met een betaalautomaat voor bedrijven. Automation Europe biedt een uitzonderlijke betaalervaring aan voor uw klanten, terwijl ze de efficiëntie en winstgevendheid van uw bedrijf verhogen. Ontdek al onze gebruiksvriendelijke betaaloplossingen.

Vraag een offerte aan voor uw betaalautomaat

Een betaalautomaat is het nieuwste snufje voor bedrijven. Hij herkent niet alleen de echtheid van contant geld, maar ook de waarde ervan en berekent de bedragen die de kassa in- en uitgaan. Neem eenvoudig contact met ons op door een offerte aan te vragen of een e-mail te sturen naar info@automation-europe.net. Daarnaast laat u de installatie van uw betaalsysteem ook over aan onze professionals. Houd meer tijd over voor wat echt telt en ontdek dé betaaloplossing op maat voor uw bedrijf.

 

VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Veilige transacties met een betaalautomaat waar u met cash kan betalen voor bedrijven 

Onze betaalautomaat is uitgerust met razendsnelle processoren, waardoor transacties snel en zonder gedoe worden afgehandeld. Zeg vaarwel tegen langzame en omslachtige betaalprocessen, want met onze betaalautomaat voor cash voor bedrijven voert u moeiteloos transacties uit. Met onze betaalautomaat wordt het geld automatisch teruggegeven en op een uiterst veilige manier bewaard.

Met een gesloten betaalsysteem gaat u slim en veilig om met contant geld en u koppelt dit makkelijk aan uw kassa. Naast betaalautomaten waar u met cash kan betalen, verkopen wij ook cashless betaalautomaten. Onze betaalterminals ondersteunen een groot aanbod aan betaalmethoden, waaronder credit- en debetkaarten, mobiele betalingen en contactloze transacties. Bent u dus als bedrijf op zoek naar een alternatief voor uw kassasysteem? Misschien kan de efficiëntie van een betaalautomaat voor cash voor bedrijven u dan wel uit de nood helpen. U kan ervoor kiezen om onze betaalautomaat te huren of te kopen.